A vállalkozást 1971-ben alapította Fekete Géza autószerelő és géplakatos mester. Folyamatosan fejlődő, bővülő márka független autószerviz vagyunk, figyelemmel kísérjük a piac változó igényeit és elvárásait. Tevékenységi köreinket és ismereteinket szélesítjük, igyekszünk a gépjárművek technikai fejlődését követni. Rugalmas ügyfél kiszolgálással próbálunk ügyfeleink kedvében járni és felvenni a rohanó világ tempóját. Online ajánlatkérésre facebook oldalunkon van lehetőség!

Javítás, karbantartás, szervizelés

A jelen napig gyártott személyautókon és haszongépjárműveken minden nemű javítást, karbantartást elvégzünk autószerelő műhelyünkben, az időszakos szerviztől kezdve a komplett motorcseréig ill. motorfelújításig. Műszeres ellátottságunk igen széles és fejlett. Célszerszámokkal, fék- és lengéscsillapító mérőpaddal, diagnosztikai műszerekkel, fényszórómagasság állító berendezéssel és egyéb műszerekkel rendelkezünk.

Vállaljuk kézi sebességváltók felújítását, javítását.

Műszaki vizsgáztatás

2007-től műszaki vizsgáztatási jogkörrel rendelkezünk.

Gyártmány- és típuskorlátozás nélkül vállaljuk a járművek időszakos műszaki vizsgáztatását. Benzin-gáz kettős-üzemű gépkocsik vizsgáztatását is elvégezzük.

Autószervizünkben a műszaki vizsga előtti átvizsgálást, felkészítés és javítást is vállaljuk.

Eredetiség vizsgálat

Eredetiség vizsgálatot végzünk az összes járműkategóriában.

DPF/Részecskeszűrő tisztítás

Gumiszerelés

2018-ban gumiszereléssel bővítettük vállalkozásunkat.

A legmodernebb Bosch gumiszerelő gépekkel vállaljuk személyautók, kis- és nagy tehergépjárművek, terepjárók, mezőgazdasági gépek gumiabroncsai szerelését, centrírozását, defektek javítását. Új gumiabroncsok értékesítésével is foglalkozunk.

Futómű állítás

2019-ben futómű állítással bővítettük tevékenységünket.

A legmodernebb 3D technológiával vállaljuk személyautók illetve 3,5t-ig kisteherautók futómű állítását, ellenőrzését!

Tachográf illesztés

Szervizünk minden, Magyarországon típusengedéllyel rendelkező tachográf illesztését elvégezheti. Az illesztést a jelenleg legpontosabb mérési módszerrel, legördítéssel, infra kapuk segítségével végezzük.